Prijsactie

Win met een beetje geluk een outfit helemaal in uw eigen stijl!

Of u nu het romantische, het klassieke of het sportieve type bent, met deze drie outfits creëert u altijd uw eigen stijl.

Vul gewoon het formulier in en met een beetje geluk wint u een complete MONA outfit inclusief een paar schoenen.

U kunt deelnemen tot en met 31-10-2017.

Wij duimen alvast voor u!

DeeLNAMEFOrmulier

Aanhef
.
.
Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van MONA (Mail Order Finance GmbH, te Capelle a/d IJssel) en wil voortaan per e-mail op de hoogte gehouden worden van trends, acties en aanbiedingen. Ik kan mij op elk moment afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.
 

Deelnamevoorwaarden
Zo kunt u winnen:

Deelname vanaf 18 jaar. Deelnamevoorwaarden:
1. De winactie begint op 01-10-2017 en eindigt op 31-10-2017.
2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk voor 31-10-2017 te reageren. Indien wij na deze datum uw reactie ontvangen, dan is uw kans op de prijs ongeldig.
3. De winaars worden aan het eind van de winactie uit alle deelnemers getrokken. U kunt meedoen tot uiterlijk 31-10-2017.
4. De winnares krijgt van MONA bericht en kan een outfit samenstellen uit een vooraf vastgestelde lijst artikelen.
5. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet.
6. Deze actie is georganiseerd conform de gedragscode promotionele kansspelen. Mocht u klachten hebben over deze prijsactie, dan kunt u zich wenden tot MONA, Postbus 71074, 3000 PB, Rotterdam.
7. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
8. Prijswinnaars hebben het recht hun medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien de prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal MONA ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de betrokkene.
9. De prijsactie is georganiseerd door Mail Order Finance GmbH, MONA, vestiging Nederland, Postbus 71074, 3000 PB Rotterdam. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. De deelnemer kan zijn of haar instemming te allen tijde herroepen.
10. Kennelijke druk- en zetfouten binden MONA niet.
11. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.