Prijsactie

Maak kans op een reis naar de eeuwige stad of € 5.000.-

Het Colosseum, het Pantheon of Vaticaanstad met de Sint-Pietersbasiliek: treed in de voetsporen van wereldberoemde kunstenaars zoals Michelangelo en beleef de geschiedenis van Rome. Geniet van 'la dolce vita' en de unieke sfeer van deze historische stad.

Elke deelname verhoogt uw kans om te winnen.

Wij duimen alvast voor u!

DeeLNAMEFOrmulier

Aanhef
.
.
Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van MONA (Mail Order Finance GmbH, te Capelle a/d IJssel) en wil voortaan per e-mail op de hoogte gehouden worden van trends, acties en aanbiedingen. Ik kan mij op elk moment afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.
 

Deelnamevoorwaarden
Zo kunt u winnen:

Deelname vanaf 18 jaar. Deelnamevoorwaarden:
1. De prijs voor deze actie, waarin u kans maakt op een reis naar de eeuwige stadt of € 5.000.- wordt toegekend middels verloting door een onpartijdige derde. U hoeft de prijs met niemand te delen. De genoemde prijs is netto. U hoeft geen kansspelbelasting te betalen, want die wordt door MONA voldaan.
2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk voor 30-06-2018 te reageren. Indien wij na deze datum uw reactie ontvangen, dan is uw kans op de prijs ongeldig.
3. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet.
4. Deze actie is georganiseerd conform de gedragscode promotionele kansspelen. Mocht u klachten hebben over deze prijsactie, dan kunt u zich wenden tot MONA, Postbus 71074, 3000 PB, Rotterdam.
5. Alle gewonnen prijzen worden door MONA uitgekeerd. De winnaar wordt uiterlijk bekend gemaakt op 30-06-2018. De winnaar krijgt van MONA hierover schriftelijk bericht. De prijs zal uiterlijk op 30-06-2018 aan de winnaar worden uitgekeerd. Na 30-06-2018 kunt u de uitslag aanvragen bij MONA. U kunt dit doen via de post, maar ook door middel van een e-mail aan onze klantenservice onder vermelding van: ‘MONA prijsactie 5.000 euro’.
6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
7. Prijswinnaars hebben het recht hun medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien de prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal MONA ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de betrokkene.
8. De prijsactie is georganiseerd door Mail Order Finance GmbH, MONA, vestiging Nederland, Postbus 71074, 3000 PB Rotterdam. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. De deelnemer kan zijn of haar instemming te allen tijde herroepen.
9. Kennelijke druk- en zetfouten binden MONA niet.
10. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.