Prijsactie
Bella Italia wacht op u!
Met een beetje geluk wint u een reis naar het grootste eiland in de Middellandse Zee: Sicilië! Het is een prachtig vakantieoord met een rijke geschiedenis. Maak kans op de reis of € 5.000 contant.

Wij duimen alvast voor u!
Deelnameformulier
Aanhef
.
.
Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van MONA (Mail Order Finance GmbH, te Capelle a/d IJssel) en wil voortaan per e-mail op de hoogte gehouden worden van trends, acties en aanbiedingen. Ik kan mij op elk moment afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.
Deelnamevoorwaarden
 1. MONA stelt voor deze actie een reis naar Sicilië of een geldbedrag van € 5.000,- contant beschikbaar. De prijs wordt toegekend middels verloting door een onpartijdige derde. U hoeft de prijs met niemand te delen. De genoemde prijs is netto. U hoeft geen kansspelbelasting te betalen, want die wordt door MONA voldaan.
 2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk voor 04-02-2019 te reageren met de bijgaande bestelbon, via mona-mode.nl/sicilie of telefonisch onder vermelding van het codewoord 'Sicilië'. Indien wij uw reactie na de einddatum ontvangen, dan is uw kans op de prijs ongeldig.
 3. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet.
 4. Deze actie is georganiseerd conform de gedragscode promotionele kans spelen. Voor klachten over de prijsactie kunt u terecht bij MONA, Postbus 71074, 3000 PB Rotterdam.
 5. De gewonnen prijs wordt door MONA uitgekeerd. De winnaar wordt uiterlijk bekend gemaakt op 31-10-2019. De winnaar krijgt van MONA hierover schriftelijk bericht. De prijs zal uiterlijk op 21-10-2019 aan de winnaar worden uitgekeerd. Na 31-10-2019 kunt u de uitslag aanvragen bij MONA. U kunt dit doen via de post (Postbus 71074, 3000 PB Rotterdam) of door middel van een e-mail aan onze klantenservice (service@mona-mode.nl) onder vermelding van: 'MONA prijs actie Sicilië'.
 6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co. KG of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
 7. De prijswinnaar heeft het recht om medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien de prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal MONA ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de betrokkene.
 8. Deelname vanaf 18 jaar.
 9. De prijsactie is georganiseerd door K-Mail Order GmbH & Co. KG, Sachsenstrasse 23, 75177 Pforzheim, Duitsland ter promotie van het merk MONA. De actie wordt over het hele concern ingezet. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. De deelnemer kan zijn of haar in stemming te allen tijde herroepen.
 10. Kennelijke druk- en zetfouten binden MONA niet.
 11. Indien u er geen prijs op stelt nog geadresseerd reclamedrukwerk van MONA te ontvangen dan kunt u dit schriftelijk laten weten.
 12. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.