Like

Breimode voor het tussenseizoen

De zomer laat zich nog een laatste keer zien, maar daarna staat de herfst alweer voor de deur. Wisselvallig weer is typisch voor de herfst: op de ene dag genieten we van een heerlijke temperatuur en op de andere dag gaat men in regenpak en met paraplu op pad. Om deze reden is het goed om uw handig klaar te maken voor het tussenseizoen. In deze blog laten wij u vol enthousiasme zien wat de highlights voor het tussenseizoen zijn zodat u voorbereid met volle teugen van de eerste herfstdagen kunt genieten.

Niet zo typisch: fijn en soepel gebreid

Wanneer u aan breimode denkt, denkt u wellicht direct aan grof gebreide wollen truien met een dikke warme kraag. Maar wist u dat breimode er niet altijd zo uitziet? Fijne en soepel gebreide truien zijn ook erg in de mode en een favoriet voor het tussenseizoen. Bij fijne breimode worden hele dunne vezels strak verwerkt en aan elkaar gebreid. Het resultaat is net zo zacht als een trui van kasjmier. Perfect voor de eerste koude dagen!

In dit gebreide vestje van MONA kunt u nog prima van zwoele zomeravonden genieten zonder dat u het koud krijgt. Onder een elegante trenchcoat komt het vestje goed tot zijn recht. De strasssteentjes geven het vestje net dat beetje extra en laten u ook op grijze dragen stralen.

Formeel en elegant: breimode voor nette gelegenheden

Is breimode alleen geschikt voor uw vrije tijd en niet voor op kantoor? Integendeel! Breimode kan ook stijlvol en elegant zijn. Wat vindt u bijvoorbeeld van deze prachtige roze trui? Perfect te combineren met een kokerrok en klassieke pumps. Uw vrouwelijke collega’s zullen u gegarandeerd met complimenten overladen. Gaat uw voorkeur toch naar een iets minder opvallende outfit? Dan is deze zwarte trui met korte mouwen een uitstekend alternatief. Een klassieke zwarte pantalon en opvallende schoenen maken de outfit helemaal compleet.

Casual en toch netjes: breimode voor uw vrije tijd

Breimode kan in uw vrije tijd voor een extra goed humeur zorgen. Wie wordt er namelijk niet blij van een zachte warme trui die u warm houdt tijdens koude dagen? Op een broek, rok of als alternatief voor een jurk – de gebreide trui past op alles. Wat vindt u van deze combinatie bestaande uit een zilverkleurige trui met plissé, een casual rok en een wollen panty. Om de outfit compleet te maken adviseren wij zwarte laarzen en een kleurige mantel.  In deze outfit staat u in de spotlights tijdens een dagje shoppen met uw vriendin(nen).

Gaat uw voorkeur toch uit naar meer kleur? In combinatie met een grijze pantalon creëert u met deze 2-in-1 trui de ideale outfit voor een dagje uit.

Wij zijn gek op onze nieuwste breide vol met highlights en kunnen al niet wachten tot de herfst. Wat zijn uw favoriete items?