Like

De perfecte bovenkleding: welke pasvorm past bij uw figuur?

Shirts, blouses, tunieken, truien, vesten… zoveel verschillende bovenkleding die een voor een uniek zijn. Maar bij MONA hebben ze één ding gemeen: ze hebben namelijk altijd de perfecte pasvorm!

Recht model

Het figuurtype

Dat iedereen anders is, is een gegeven. Dat maakt de zoektocht naar passende kleding een tikkeltje moeilijker. De een heeft brede schouders, de ander heeft een slanke taille, enzovoorts. Het is daarom belangrijk om te weten welk figuurtype u heeft: figuurtype A, H, V of X. Zodra u dat weet kunt u de volgende stap zetten, namelijk voor leuke en passende kleding shopping.

Bovenkleding in 3 pasvormen

Om het de shopervaring van de MONA klant zo eenvoudig mogelijk te maken, kan de bovenkleding van MONA in 3 verschillende pasvormen worden verdeeld. Deze pasvormen zijn met zorgvuldigheid samengesteld dankzij een nauwe samenwerking met onze doelgroep. Zo kan MONA garanderen dat de kleding aan uw wensen voldoet. Alle MONA bovenkleding zoals shirts, tunieken en blouses kunnen als volgt worden verdeeld:
• Recht model:
Niet getailleerd en gericht op comfort. Het bovenstuk valt bij de mouwen, buste en heupen ruimer.
• Licht getailleerd model:
De naam zegt het al. Bij de lichaamscounturen zoals de taille en buste is het bovenstuk licht getailleerd en toont een vrouwelijk silhouet. Desondanks biedt het bovenstuk voldoende bewegingsvrijheid.
• Aansluitend model:
Uw figuur wordt met dit model benadrukt. Het bovenstuk sluit nauw om het lichaam maar biedt optimaal draagcomfort dankzij het stretchgehalte.

Licht detailleerd model

In de artikelomschrijvingen van onze shop staat altijd welke pasvorm het artikel heeft. Naarmate de maat van het artikel groter wordt, worden de lengte en wijdte hieraan aangepast.

Normale en korte maten

Ook qua lengte verschillen we uiteraard van elkaar. De een kan een langer of korter bovenlichaam hebben dan de ander. Ook daarop heeft MONA goed ingespeeld om aan de wensen van onze klanten te voldoen en zijn onze normale en korte maten in het leven geroepen.
Bent u langer dan 1,64 m? Dan kunt u het beste voor een normale maat kiezen in onze shop. Als u kleiner bent dan 1,64 m kunt u het beste voor een korte maat gaan. Uw korte maat berekent u door uw confectiemaat door 2 te delen. Koopt u normaal gesproken shirts in maat 44? Dan is uw korte maat 44 gedeeld door 2: maat 22.

MONA kan u garanderen dat de naden, zakken, stiksels, prints allemaal op de juiste plek zitten en dat uw figuur dankzij de juiste pasvorm goed tot zijn recht komt. Bovendien is niet alleen onze bovenkleding in normale en korte maten verkrijgbaar, maar ook onze broeken die dus in de lengte zijn aangepast.

Aansluitend model

Wij hopen dat wij het u met onze pasvormuitleg gemakkelijker hebben kunnen maken en u hiermee gerichter bij MONA kunt shoppen.

Onze aanbevelingen