Like

Zo maakt u het thuis gezellig

Eerder gaven wij u tips voor leuke dagjes uit, maar vandaag laten wij u zien hoe u het thuis extra gezellig maakt. Close-up van een bordspel. dammenWant wat is het soms heerlijk om een dagje binnenshuis door te brengen, zeker in een hectische maand als december. Gewoon om even op adem te komen! Laat u inspireren door onze tips en ga helemaal relaxed de feestdagen tegemoet.

Ouderwets gezellig: televisie uit, spelletjes op tafel

Heeft u dat ook wel eens? Dat u de hele avond op de bank ligt te zappen zonder echt een programma te kijken? U bent zeker niet de enige! Natuurlijk is er niks mis met een avondje bankhangen, maar het is best verhelderend om de televisie eens uit te laten en een paar leuke bordspellen van stal te halen. Samen met uw partner of met de hele familie: een spelletjesavond is altijd een succes.

 

Goede herinneringen: creatief met foto’sIn een fotoalbum bladeren

2017 is bijna ten einde. Een mooi moment om alle foto’s die u dit jaar gemaakt heeft in een album samen te brengen. U kunt de foto’s af laten drukken en dan zelf met schaar en plakband aan de slag gaan. Vindt u dat te veel gedoe? Dan kunt u uw album ook online maken en af laten drukken. Tijdens het maken beleeft u de leukste momenten van het jaar allemaal opnieuw. Dat wordt genieten! En daarbij heeft u zo meteen een mooi jaaroverzicht in huis dat u nog zo vaak kunt doorbladeren als u maar wilt.

 

 

 

Vrouw ligt in een schuimbad en geniet van vrije tijdPure ontspanning: uw huis als wellnessresort

Grijs en miezerig weer? Laat het bad vollopen, voeg verkwikkend badschuim toe, breng een gezichtsmasker aan, zet een rustgevend muziekje op, steek wat kaarsjes aan en ga lekker in het warme water liggen. Na het baden voelt u zich als herboren. Heerlijk! Trek nu uw favoriete huispak aan en ga lekker bij de verwarming zitten met een kop thee en een goed boek. Daar knapt een mens van op! En dat het slecht weer was, dat bent u al lang weer vergeten.

 

 

 

Alles op orde: maak uw agenda klaar voor het nieuwe jaar

Nog even en 2018 gaat van start. Tijd voor een nieuwe agenda! Haal hem nu alvast in huis en geef hem een persoonlijke look met foto’s, stickers, spreuken en knipsels uit tijdschriften. Zo begint u het jaar met frisse moed en komt u het hele jaar door steeds weer leuke dingen tegen! Schrijf ook meteen alle verjaardagen erin. Het kopen van een sorry-te-laat-kaartje is dan in elk geval niet nodig in 2018!

Lekker wegdromen: kies uw vakantie

De winter doet ons vaak verlangen naar de zon. met laptop en landkaart uw volgende vakantie plannenNiet zo gek dus dat veel vakantieplannen in de winter al gesmeed worden! Ga er eens lekker voor zitten en doe in tijdschriften, reisgidsen en online inspiratie op. Heeft u uw droombestemming gevonden? Maak de plannen dan concreet en ga alvast op zoek naar interessante uitjes, leuke restaurantjes en bijzondere bezienswaardigheden die u absoluut niet mis wil lopen. Alles geregeld? Dan kan het aftellen beginnen en kunt u met volle teugen van de voorpret genieten!

Tot slot willen we u de volgende tip niet onthouden: slaap lekker lang uit! Zo begint u helemaal ontspannen aan de dag en bent u goed uitgerust.