11 kledingstukken - 7 looks: uw PARIS outfit

MONA houdt van Parijse chic!

Ga met ons mee naar de stad van de mode en de liefde. Wij laten u zien hoe kinderlijk gemakkelijk het is om met maar 11 perfect op elkaar afgestemde kledingstukken 7 fantastische looks in een typisch Parijse stijl te creëren. Of u nu aan een Frans ontbijtje zit, gaat shoppen in de city of gaat sightseeën; of u nu naar een tentoonstelling gaat, naar een chic restaurant of naar een cafeetje: met onze outfits ziet u er bij elke gelegenheid perfect gekleed uit.

Meld u nu vrijblijvend aan
Très chic

Très chic

De Parisienne jaagt geen trends na, maar creëert met een klein aantal goed gekozen kledingstukken haar eigen stijl. Met een klassiek broekpak en met dit met stras versierde shirt weet ze tijdens een elegant avondje uit alle blikken naar zich toe te trekken.Bonjour!

Bonjour!

Eenvoudig maar chic! In deze casual outfit, bestaande uit een lang vest, een fijngestreept shirt met stras langs de hals en een comfortabele rode pantalon, begint u heerlijk ontspannen aan een opwindende dag.11 kledingstukken - 7 looks

Wanneer u onze 11 kledingstukken combineert met goed gekozen accessoires & schoenen wordt u met uw looks een echte eyecatcher!

7 looks


Shop nuOnze looks in Parijse stijl

Onze 11 kledingstukken kunnen op zo veel manieren gecombineerd worden! Ontdek 7 looks in Parisian Chic voor minstens zoveel onvergetelijke gelegendheden.

Champs-Élysées
>> Champs-Élysées <<

Uw outfit voor een heerlijk dagje shoppen.

Mon amour
>> Mon amour <<

Wanneer u deze outfit draagt, kan niemand u weerstaan.

Oh là là!
>> Oh là là <<

In deze look wordt het een perfecte avond.

Vive la France
>> Vive la France <<

Perfect gekleed voor een opwindende ontdekkingstour.

Très chic
>> Très chic <<

Reken maar op bewonderende blikken in deze outfit.

Savoir-vivre
>> Savoir-vivre <<

Zo chic gestyled kan de culinaire reis beginnen.

Bonjour!
>> Bonjour! <<

De perfecte outfit om ontspannen aan de dag te beginnen.

7 looks


Naar de outfitsprijsactie

MEER MODE, STIJL EN LIEFESTYLE VAN MONA
 1) Geldig op online bestellingen met een minimale bestelwaarde van 40 euro. De korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingsacties en is geldig tot en met 13-11-2018. Lees ook de algemene voorwaarden in onze webshop.