€15 korting op het hele assortiment
La dolce vita


Ontdek, ervaar, geniet!

Een espresso op een zonovergoten piazza, een huisgemaakte pasta in een knusse trattoria: wat is Italië toch een fantastisch land. Het Italiaanse levensgevoel maakt het zo vanzelfsprekend om van het leven te genieten!Meld u nu vrijblijvend aan
Ontdek

Ciao Bella...
Van Rome tot Florence en van Venetië tot Portofino: Italiaanse vrouwen hebben een kleurrijke stijl en ogen net zo opwindend als de bezienswaardigheden van hun land. Laat u inspireren door die kleurenrijkdom, waarin het Italiaanse dolce vita tot uitdrukking komt. En laat u van uw zonnigste kant zien.

Naar de outfit
Ontdek

Benvenuto...
De schoonheid van Italië heeft zijn weerslag op de mode. Wij doen het net als de Italiaanse vrouwen: we combineren veel losse kledingstukken die qua kleur en materiaal harmonieus bij elkaar passen. De weelderige natuur levert hiervoor de mooiste voorbeelden.

Naar de outfit
Ervaar

Buon appetito...
Geniet van het leven en maak van elke dag een feest. De mogelijkheden hiervoor zijn net zo gevarieerd als de Italiaanse keuken. Als er iets te vieren is, gaat u natuurlijk altijd stijlvol en elegant gekleed. Echt op zijn Italiaans, met weelderige patronen en verfijnde stoffen.

Naar de outfit
Geniet


Win La Dolce Vita!

Prisactije Florenz
Doe nu mee
Meer mode, stijl en lifestyle van MONA

Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief


1)Geldig op online bestellingen. Minimale bestelwaarde 40 euro. De korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingsacties en is geldig tot en met 24-03-2019. Lees ook de algemene voorwaarden in onze webshop.2)Geldig op online bestellingen met een minimale bestelwaarde van 40 euro. De korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingsacties en is 30 dagen geldig. Lees ook de algemene voorwaarden in onze webshop.